Kies je sport – rugby!

Ben jij op zoek naar een sport die bij je past? Probeer het bij ons uit en kijk of rugby jouw sport is! Rugby is een echte teamsport. Ben je snel en beweeglijk, klein maar behendig of juist sterk en zwaar, er is plek voor iedereen. Kinderen van 8 tot 13 jaar die nog geen sport doen of kinderen die al wel een sport doen en eens een andere sport willen proberen, zijn bij ons van harte welkom. Kies je sport is gericht op de basisschooljeugd in de gemeente Doetinchem. Bij Kies je sport train je 3 of 4 keer mee bij ons of bij een andere vereniging. Kijk voor meer informatie of om in te schrijven (dat kan tot en met 18 maart) op Kies je sport. Wil je meer over rugby of onze vereniging weten stuur dan een mailtje naar info@wildrovers.nl.
Bij The Wild Rovers is het mogelijk om op dinsdag 29 maart, 5 april, 12 april en 19 april om 19 uur met ons mee te trainen. Mocht deze periode niet praktisch zijn, een maand gratis meetrainen kan altijd, voor jeugd én senioren. De jeugdtrainingen zijn op dinsdagen en donderdagen om 19 uur op Sportpark De Bezelhorst in Doetinchem.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers