Coronamaatregelen verlengd

Op 14 december heeft het kabinet besloten om de maatregelen rond de avondsluiting te verlengen. De sinds 28 november 2021 geldende maatregelen blijven tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 van kracht. Voor alle binnen- en buitensportaccommodaties geldt een sluitingstijd tussen 17.00 en 05.00 uur. Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Rugby Nederland heeft de competitie voor Senioren, Colts, Junioren en Cubs stilgelegd. Reguliere avondtrainingen zijn dus nog niet mogelijk voor de Rovers, maar jeugd en senioren kiezen wel hun momenten om het veld op te gaan.

De wedstrijden van de topcompetities en de nationale selectie gaan nog wel door. Zaterdag 18 december spelen de heren van het Nederlandse rugbyteam tegen Spanje. Dit wordt vanaf 13.45 uur live uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers