Weekend 27&28 nov

Helaas is tot in ieder geval 4 december geen publiek welkom bij rugbywedstrijden. Toch wordt het zaterdagochtend druk op het rugbyveld op De Bezelhorst: de Turven en Benjamins van Gelre spelen in Doetinchem! De Mini’s zijn te gast in Zevenaar.
De Cubs, Junioren en Colts komen op zaterdag 11 december pas weer in actie. Wel is er voor de meiden van 12 tot 18 jaar op 4 december een Girls Rugby Festival in Groningen. De TBM speelt niet in het sinterklaasweekend.

Zondag 28 november hebben de heren, nu nummer vier in de poule, om 14 uur een thuiswedstrijd. Ze spelen tegen het hoger geklasseerde Dwingeloo, dat wordt weer een spannende pot!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Pigs Cubs Shield poule C.
De Junioren – U16 Wild Purple Pigs Junioren Ribbon poule B.
De Colts – U18 Gelre Colts Bowl poule B.
De Senioren 3e klasse Heren Noord-Oost.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers