Zondag 19/9 open dag

In de Nationale Sportweek staat sport en bewegen centraal. Op zondag 19 september heeft een groot aantal sportverenigingen in de gemeente Doetinchem open dag. Rugbyclub The Wild Rovers neemt van 12 tot 15 uur ook deel.

Passen, kicken, een lijntje lopen, op een kussen ingaan en tackelen; doe mee met The Wild Rovers en maak kennis met een fantastische teamsport: rugby! Op het rugbyveld leggen we een aantal basisvaardigheden uit en gaan we ze ook oefenen. Wist je dat je de bal alleen maar achteruit mag gooien? En dat een team vanaf 12 jaar uit maar liefst 15 spelers bestaat? Er is nog veel meer te vertellen, doe je met ons mee? Wil je kennismaken met rugby en een balletje met de jeugd gooien, dan ben je zondagmiddag van harte welkom bij onze club op Sportpark De Bezelhorst. De senioren hebben zondag een uitwedstrijd.

The Wild Rovers doet ook mee aan Kies je sport, het sportstimuleringsprogramma voor basisschoolkinderen uit Wehl, Gaanderen en Doetinchem. Dat zijn trainingen op de dinsdagen 28 september, 5 oktober en 12 oktober 2021 om 19 uur.

Ons veld en clubhuis zijn te vinden op sportpark De Bezelhorst in Doetinchem. Je kunt een maand gratis meetrainen om te zien of rugby bij je past. Jongens en meiden trainen samen.
De jeugd van 8 tot 16 jaar is van harte welkom bij de trainingen op dinsdag en donderdag van 19 tot 20 uur.
De training voor de oudere jeugd en de senioren is op dinsdag en donderdag van 20 uur tot 21.30 uur.
Laat je het ons weten als je zou willen meetrainen door een mailtje te sturen naar info@wildrovers.nl? Dan weten we dat je komt en kunnen we je ontvangen.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers