Rugby op tv

Helaas wordt de huidige lockdown voortgezet tot en met minstens 2 maart. Dat betekent nog steeds dat senioren niet kunnen rugbyen, dat het clubhuis dicht is en dat er geen bezoekers op het sportpark welkom zijn. Gelukkig kan de jeugd heerlijk door blijven trainen en mooie dummy passes oefenen!

 

En dat is het toch extra fijn dat in deze periode het Guinness Six Nations toernooi op zaterdag 6 februari gaat beginnen! De uitzendingen zijn onder meer te zien op Ziggo Sport Extra, BBC & ITV. We kunnen niet samen in het clubhuis kijken, maar wel meedoen in de jaarlijkse Poule van de club. Als alles goed verloopt dan eindigt het wedstrijdschema van de Six Nations op 20 maart met Super Saturday. Hopelijk kunnen we tegen die tijd zelf ook allemaal weer de velden op…

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers