Beginnen met rugby?

De Nationale Sportweek en Kies je sport hebben veel verschillende en misschien ook wel nieuwe sporten uitgelicht. Sport en bewegen staat centraal en is niet alleen leuk maar ook gezond! Maar elk moment is een mooi moment om een nieuwe sport te proberen. Bij rugbyclub The Wild Rovers kun je gratis een maand meetrainen om te kijken of rugby bij jou past. Rugby is een actieve teamsport waarbij de kernwaarden respect, kameraadschap en discipline belangrijk zijn.

Jongens en meisjes vanaf 8 jaar trainen gezamenlijk op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. De senioren trainen onder leiding van Peter Reuvers elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Rugbyclub The Wild Rovers is te vinden op Sportpark De Bezelhorst in Doetinchem! Heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar info@wildrovers.nl. Wil je een of meerdere keren trainen, stuur dan ook een mailtje zodat we je kunnen ontvangen. Noot: vanwege de coronamaatregelen traint momenteel alleen de jeugd tot en met 17 jaar.

Rugby? Gewoon doen!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers