Op zaterdag 3 november vierden The Wild Rovers het 35-jarig bestaan van de vereniging. De heerlijk zonnige middag begon met een partijtje van de jongste rugbyers, de TBM, en hun dappere ouders. Daarna namen de veteranen het veld in beslag. De 35 plussers, want daar hebben we het hier over, van The Wild Rovers en van bevriende verenigingen uit de regio. Onder leiding van ref Roel speelden de Old Rovers en de veteranen uit Nijmegen, Wageningen, Bemmel, Zevenaar, Arnhem en Deventer met hier en daar wat jongere aanvulling een mooie wedstrijd. Na de veldactiviteiten, de receptie met eten en drinken in goed gezelschap en de feestavond met muzikale ondersteuning kunnen we met dank aan alle enthousiaste aanwezigen terugkijken op een geslaagd jubileum! Er volgen meer foto’s op Facebook!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers