Sportpark de Bezelhorst aan de slag met gezondere sportkantine

Sportpark de Bezelhorst aan de slag met gezondere sportkantine

ARGO Atletiek, Voetbalvereniging Doetinchem, Rugbyclub The Wild Rovers en Tennispark De Sprong gaan de uitdaging aan: een gezondere sportkantine! Tijdens de open dag van Sportpark de Bezelhorst op 23 september jl. hebben de verenigingen de intentie bekrachtigd met een officieel tekenmoment.

Onder leiding van Team:Fit coach Désirée Holstege en JOGG-regisseur Corine Koning van Sportservice Doetinchem gaan de verenigingen toewerken naar een sportkantine waar de gezonde keuze makkelijk en lekker is. Een eerste stap in het proces is dat de verenigingen hun eigen Team:Fit samenstellen. Het team bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers. Dat kunnen bijvoorbeeld bestuursleden of kantinemedewerkers zijn, of de ouders van jeugdspelers. Als ze maar gemotiveerd zijn om de sportkantine gezonder te maken.

De verenigingen op Sportpark De Bezelhorst hebben de primeur om als eerste sportaanbieders Team:Fit binnen de gemeente uit te voeren. Zij treden op als ambassadeurs, zodat er hopelijk meer sportaanbieders in de gemeente Doetinchem gaan volgen.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers