Beachrugby in Doetinchem

Van vrijdag 15 juni t/m zondag 24 juni 2018 vond op het Simonsplein in Doetinchem het evenement City Beach Doetinchem plaats. Met onder meer volleybal, voetbal en schaken en ook dit jaar weer beachrugby midden in het centrum van Doetinchem! Op zaterdag 23 juni speelden de rugbyers van The Wild Rovers een aantal partijtjes op het zand. ’s ochtends kwamen de jeugdspelers onder de 12 jaar in actie en ’s middags waren de oudere jeugd en de senioren op het veld te vinden. Ook een aantal heren van The Rams uit Apeldoorn speelde met ons mee.
The Wild Rovers wil de organisatie van City Beach Doetinchem hartelijk danken voor de mogelijkheid om deel te nemen. Het was een geslaagde dag! Op de Facebookpagina van City Beach is een mooi album met rugbyfoto’s van Henk den Brok Fotografie te vinden.

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers