Rugby eens mee in Doetinchem!

Niet iedereen weet dat er een rugbyclub is in Doetinchem. The Wild Rovers is ook nog eens de enige rugbyvereniging in de Achterhoek. Zowel jeugd als senioren, en heren en dames trainen en spelen op Sportpark de Bezelhorst. Kom eens een keertje kijken bij een training, of beter nog, doe een keer mee op een dinsdag- of donderdagavond. Dan kun je het beste ervaren of de sport bij je past. Naast sportief is het ook nog eens gezellig bij de rugbyclub. De competitiewedstrijden en toernooien worden meestal op zaterdag of zondag gespeeld. Kijk voor meer info verder op de site of stuur een mailtje naar info@wildrovers.nl.
Vanaf 3 februari tot 17 maart  is het weer tijd voor het 6 Nations toernooi waar Wales, Ierland, Engeland, Schotland, Frankrijk en Italië aan deelnemen. Deze mooie wedstrijden zijn ook te zien in het clubhuis!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers