Komende thuiswedstrijden

In het weekend van 3 en 4 februari helaas geen rugbyactiviteiten op de Bezelhorst en ook geen competitiewedstrijden voor de teams van The Wild Rovers. Wel spelen de Turven en de Benjamins op zaterdag om 10 uur in Zevenaar. Dit weekend zijn ook de Rugby Development Days die voor de Mini’s (Arnhem) en de Cubs (Nijmegen) op zaterdag regionaal worden georganiseerd, en voor de Junioren en de Colts op zondag in Amsterdam.

Maar.. dit weekend start het 6 Nations toernooi waar Wales, Ierland, Engeland, Schotland, Frankrijk en Italië aan deelnemen. 5 weekenden genieten van mooie wedstrijden met een finale Super Saturday op 17 maart!

Komende thuiswedstrijden:

Super Saturday 10 februari:
de cubscombinatie WiWa’s speelt om 11 uur tegen Pickwick Players uit Deventer
de Gelre junioren spelen om 12 uur tegen Haarlem
de Gelre colts spelen om 13 uur tegen the Dukes uit Den Bosch

Zondag 18 februari:
de heren spelen om 14 uur tegen The Pigs uit Arnhem

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers