Zomerstop, maar ondertussen!

De rugbyers van The Wild Rovers hebben nu een zomerstop. In augustus worden de veldtrainingen voor de verschillende groepen weer opgestart. De senioren beginnen op dinsdagavond 8 augustus; de jeugd op dinsdagavond 29 augustus.
Maar dat wil niet zeggen dat er in juni en juli niets is gebeurd op rugbyvlak. De senioren kijken terug op een geslaagd Ameland Beach Rugby Festival in juni gevolgd door de seizoensafsluiting bij het clubhuis een week later. Op 24 juni was een aantal leden van de rugbyclub aanwezig bij City Beach Doetinchem om rugby te promoten. Op 1 juli werd de Tim Visser Jeugddag in Amsterdam gehouden waarbij de aanwezige Wild Rover Sjoerd prominent in het AD werd afgebeeld. En daarnaast is voor een aantal scholen in Doetinchem rugbyclinics verzorgd.

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers