April is rugbymaand!

Rugby is een leuke en actieve teamsport en kan door iedereen gespeeld worden. Dat zouden veel meer mensen uit Doetinchem en omgeving moeten ontdekken! Daarom kun je bij rugbyclub The Wild Rovers in de maand april kennismaken met rugby. Jongens en meiden, dames en heren, jong en oud kunnen dan zelf ervaren waarom rugby zo’n mooie sport is. Nieuwsgierig? Kom langs en tip eventueel ook je buren, vrienden of familie. In vier trainingen maak je kennis met alle facetten van rugby waaronder balvaardigheid, tackelen en inlopen; en de kernwaarden respect, discipline en kameraadschap.
Senioren, dat wil zeggen iedereen van 18 jaar en ouder, zijn vanaf 6 april van harte welkom op de donderdagavonden om 20 uur. Jongens en meiden van 8 tot 18 kunnen het beste een mailtje sturen naar info@wildrovers.nl voor meer informatie over de tijden van de (introductie)trainingen.

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers