Koningsspelen op 21 april a.s.

Op vrijdag 21 april a.s. vinden de Koningsspelen plaats. Tijdens de Koningssportdag, de grootste sportdag van Nederland, verzorgen The Wild Rovers tussen 10 en 13 uur rugbyclinics voor leerlingen van enkele basisscholen in de gemeente Doetinchem. Een mooie manier om hen kennis te laten maken met rugby en misschien de sport ook wel op scholen te introduceren.
De Koningsspelen zijn een idee en initiatief van Richard Krajicek als lid van het toenmalige Nationaal Comité Inhuldiging ten behoeve van de feestelijkheden omtrent de inhuldiging van Koning Willem Alexander op 30 april 2013. Sindsdien zijn de Koningsspelen een jaarlijks terugkerend evenement, altijd op de laatste vrijdag voorafgaand aan Koningsdag.  Meer info over de Koningsspelen op http://www.koningsspelen.nl

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers