Wild Rovers Dames | Algemene informatie


Logo Damesrugby WildPigs

Tot half december 2017 speelden de dames van de Doetinchemse rugbyclub The Wild Rovers en de dames van de Arnhemse rugbyclub The Pigs samen competitie. Het combiteam de Wild Pigs heeft helaas moeten besluiten te stoppen vanwege het te kleine aantal spelende dames. Toch hopen we dat veel meiden uit de regio willen kennismaken met deze fantastische sport zodat er ooit weer een volledig damesteam ontstaat. Gelukkig zijn er wel een aantal dames die met de heren meetrainen in Doetinchem.

Lijkt het je leuk om een keer, of beter nog, een maand vrijblijvend te komen meetrainen? Dat kan! Er is voor iedereen een plekje op het veld, dus aarzel niet! Stuur een berichtje naar info@wildrovers.nl en we zullen contact met je opnemen. De senioren trainen op dinsdag en donderdag om 20.00 uur.

Het archief is er nog: je leest meer over de Doetinchemse rugbydames en de Wild Pigs in het interview met Moïse Remmelink in Doetinchems vizier, het radio-interview bij Omroep Gelderland Gelderse rugbydames: “We knuffelen gewoon wat hardhandiger” en de tv-uitzending van Omroep Gelderland! Hopelijk kunnen we ooit weer actuele berichten toevoegen!

Rugbyclub The Wild Rovers