Wild Rovers Dames | Algemene informatie


TrainingenLogo Damesrugby WildPigs

Het damesrugbyteam Wild Pigs is een combinatieteam van de dames van de Doetinchemse rugbyclub The Wild Rovers en de dames van de Arnhemse rugbyclub The Pigs. Het team speelde tot half december 2017 competitie in de 2e klasse Dames Noord en heeft helaas moeten besluiten zich terug te trekken vanwege het te kleine aantal spelende dames. We zoeken aanvulling want we willen graag blijven spelen en meer meiden laten kennismaken met deze fantastische sport!

De dames trainen twee keer in de week; op dinsdagavond bij ARC The Pigs in Arnhem, aan de Drielsedijk. Op donderdagavond trainen ze in Doetinchem bij DRC The Wild Rovers op sportpark De Bezelhorst. De trainingen starten om 20:00 uur.

Lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend te komen meetrainen? Dat kan! Het gezellige team is altijd op zoek naar enthousiaste dames! Er is voor iedereen wel een plekje op het veld, dus aarzel niet!

Stuur een berichtje naar Wild Pigs (of naar info@wildrovers.nl) en we zullen contact met je opnemen!

Je leest meer over Wild Pigs in het interview met Moïse Remmelink in Doetinchems vizier, het radio-interview bij Omroep Gelderland Gelderse rugbydames: “We knuffelen gewoon wat hardhandiger”,  de tv-uitzending van Omroep Gelderland en natuurlijk op Facebook!