23 juni Beachrugby in Doetinchem!

Het grootste deel van de rugbycompetitie van dit seizoen hebben we achter de rug. De eerste toernooien naderen ook al weer, het Kwalleballentoernooi is al in de eerste week van april. Een week na het beachrugbytoernooi op Ameland kunnen we met blote voeten en rugbybal in het centrum van Doetinchem het strand op: Sport, Spel & Spektakel op het Simonsplein!
Vanaf vrijdag 15 juni t/m zondag 24 juni 2018 vindt op het Simonsplein in Doetinchem namelijk weer het evenement City Beach Doetinchem plaats. Pal naast de Catharinakerk zal het Simonsplein omgetoverd worden tot een strand, waar de gehele week de Beachsporten als volleybal, voetbal, tennis en handbal zullen worden beoefend. En natuurlijk ook rugby op zaterdag 23 juni! Zodat iedereen in de stad kan kennismaken met deze rugbyvariant. Het is de bedoeling dat de Wild Rovers lekker kunnen ballen en dat belangstellenden ook kunnen meedoen. Van 10 tot 15 uur zal het programma er ongeveer als volgt uitzien: van 10 tot 12 uur speelt de jeugd van 8 tot 12 jaar (TBM), tussen 12.30 en 13.30 uur clinics, en van 13.30 tot 15 uur partijtjes/demo’s voor jong en ouder.
Er volgt nog meer informatie en die zal ook op deze site worden vermeld: trainen en partijtjes op het zand!

DELEN